Fotograf:
Norges sjømatråd
Breiflabbfilét nicoise inneholder
81 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Breiflabbfilét nicoise har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Breiflabbfilét nicoise er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5691 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Breiflabbfilét nicoise!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 81.11 | 422.18 | Kcal |
| Protein | 6.92 | 36.02 | gram |
| Karbohydrat | 2.33 | 12.13 | gram |
| Kostfiber | 1.85 | 9.63 | gram |
| Fett | 4.49 | 23.37 | gram |
| Mettet fett | 0.71 | 3.70 | gram |
| Salt | 0.69 | 3.60 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 12.36 | Kr 64.33 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 082 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 11,49 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i tynne skiver, ca 1 cm. Skjær litt på skrå slik at skivene blir større. Vend fiskeskivene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stekes gyldenbrune i margarin/smør på middels varm panne, ca 3 minutter på hver side. Legg fisken over på et fat og hold den varm.
Sjampinjong, løk og squash skjæres i skiver og stekes myke i margarin/ smør. Legges ved siden av fisken på fatet. Sitron skjæres i tynne skiver og legges på hvert fiskestykke. Pynt med sorte oliven.
Tomatmos:
Slik gjør du:
Hvitløk og tomatpuré surres i olivenolje ca 1 minutt.
Del tomatene, ta ut kjerner og stilker og skjær tomatkjøttet i små terninger.
Tilsett tomatene og ev tørre urter, kok opp og smak til med salt og pepper.
Friske urter has i til slutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 962)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift