Fotograf:
Norges sjømatråd
Sprøstekt breiflabb med mandarinsaus inneholder
76 Kalorier,
5 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Sprøstekt breiflabb med mandarinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprøstekt breiflabb med mandarinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8212 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sprøstekt breiflabb med mandarinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.41 | 301.17 | Kcal |
Protein | 9.25 | 36.46 | gram |
Karbohydrat | 5.19 | 20.46 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 2.52 | gram |
Fett | 1.93 | 7.61 | gram |
Mettet fett | 0.65 | 2.56 | gram |
Salt | 1.08 | 4.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.54 | Kr 57.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 577 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammalt rugmel, salt og pepper og vend fisken i denne blandingen. Stek fisken i smør/margarin på middels sterk varme til den er gyllen og gjennomstekt. Hold fisken varm på et fat og lag så sausen.
Surr purren i margarin til den er myk. Tilsett mandariner med kraft. Lag en jevning av mel og melk og rør denne i sausen. La sausen småkoke et par minutter.
Smak til med salt og pepper ev. eddik og litt sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 965)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift