Hjemmelaget ravioli inneholder
142 Kalorier,
13 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Hjemmelaget ravioli har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelaget ravioli er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7311 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelaget ravioli!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.84 | 613.72 | Kcal |
Protein | 8.39 | 36.30 | gram |
Karbohydrat | 12.97 | 56.12 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 5.58 | gram |
Fett | 5.98 | 25.87 | gram |
Mettet fett | 3.31 | 14.32 | gram |
Salt | 0.77 | 3.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 17.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 731 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre smør, hvetemel og salt, tilsett vann litt om gangen og elt en litt fast deig.
Del deigen i to og kjevle den tynt ut.
Rør fyllet sammen og legg små klatter i regelmessig avstand på den ene deigen. Legg den andre deigen over og skjær ut firkantede ravioli.
Kok dem i lettsaltet vann ca. 4 minutter og hold dem varme.
Saus: Damp reven løk og knust hvitløk i smør. Dryss melet over. Tilsett tomatpuré og buljong og kok sausen godt. Smak til med salt, pepper og paprika.
Ravioliene legges opp på fat. Hell sausen over og server med reven ost til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7559)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift