Honningglasert kyllingfilet med crossover-salat inneholder
177 Kalorier,
11 g Karbo,
11 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Honningglasert kyllingfilet med crossover-salat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningglasert kyllingfilet med crossover-salat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8475 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honningglasert kyllingfilet med crossover-salat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 177.00 | 784.55 | Kcal |
Protein | 11.32 | 50.18 | gram |
Karbohydrat | 10.54 | 46.72 | gram |
Kostfiber | 1.76 | 7.80 | gram |
Fett | 9.56 | 42.37 | gram |
Mettet fett | 0.88 | 3.90 | gram |
Salt | 0.09 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.98 | Kr 39.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 773 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,81 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mat med betegnelsen «crossover» kombinerer ingredienser fra flere verdensdeler.I salaten her kombineres pasta (Italia) og appelsiner (Middelhavslandene) med karri (Asia) og pecannøtter (USA).
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Slå av vannet og avkjøl. Skjær bort topp og bunn på appelsinene og skjær bort skall og alt det hvite. Hold hver appelsin i hånden. Skjær ut hinnefrie båter ved å skjære på «innsiden» av hinnene på hver båt. Del appelsinbåter og paprika i biter. Finsnitt vårløken på skrå. Bland alt sammen. Dryss nøttene over. Lag dressingen og server den i en skål ved siden av.
Grill kyllingfiletene ca. 3 minutter på hver side. Server dem nygrillet med crossoversalat og dressing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118967490)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-03
Oppdatert dato:2002-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift