Hosomaki sushi med matjessild





Hosomaki sushi med matjessild oppskrift.
Fotograf: Norwegian Seafood Council
Hosomaki er små delikate sushibiter, og i denne oppskriften er de fylt med matjessild, syltet ingefær og gressløk. Det er beregnet 4 biter til hver porsjon.

Oppskriften inneholder 164 Kalorier, 6 g Karbo, 11 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hosomaki sushi med matjessild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkmatjessildfilet
1tssukker
0,2tssalt
0,5ssriseddik
0,6dlsushiris
0,8dlvann
1sssyltet ingefær
1stknori-sjøgress
8kvist(er)gressløk frisk
1stkbambusmatteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Tilbehør

0soyasausIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0wasabiIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0ingefær, syltetIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Hosomaki sushi med matjessild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier163.54186.19Kcal
Protein11.3212.89gram
Karbohydrat5.666.44gram
Kostfiber0.200.23gram
Fett10.5812.05gram
Mettet fett2.382.71gram
Salt2.192.49gram
Pris på oppskriftenKr 12.58Kr 14.32Kr .-
Hele oppskriften veier455 totalt114 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Bland sukker, salt og riseddik i en liten kasserolle, og kok forsiktig opp under omrøring. Når sukker og salt er oppløst, er rismarinaden ferdig.
Avkjøl marinaden før bruk.
Kok ris slik fremgangsmåten i oppskriften sushiris forklarer, eller følg anvisningen på pakken.
Ha risen over i en form, tilsett litt av marinaden og vend forsiktig inn. Risen må ikke bli for fuktig, prøv deg derfor frem med litt om gangen.
Avkjøl risen i romtemperatur.
Skjær matjessildfileten i to på langs og skjær syltet ingefær i mindre biter.
Del noriarket i to.
Bland vann med litt riseddik, og fukt hendene lett så risen ikke kleber.
Legg et halvt noriark med den ruglete siden opp på bambusmatten, og fordel et lag ris utover arket. Unngå å legge ris langs den øverste kanten av noriarket, ca. 3 cm.
Fordel matjessild, syltet ingefær og gressløk langs den nederste kanten.
Rull makirullen nesten helt sammen ved hjelp av bambusmatten. Fukt så den øverste kanten med litt vann og rull helt over.
Skjær hver rull i to, og så videre i to og to til du har fått 8 biter.
Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 34624)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Innlagt dato:2019-04-03
Oppdatert dato:2019-04-03
Lesere: 19 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hosomaki sushi med matjessild.Hosomaki sushi med matjessild.
Denne retten har 163,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sushi med matjessild.Sushi med matjessild.
Denne retten har 154,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.