Fotograf:Esten Borgos Hvorfor ikke gjøre det litt enkelt på late sommerdager? Du trenger ikke handle inn mange ingredienser for å lage et godt måltid. Sommerskinke sammen med frisk asparges. litt ost og moreller kan være alt som behøves.
Brekk av den nederste delen av aspargesen før koking. Hvit asparges bør skrelles med potetskreller nederst før bruk.
Kok aspargesene i 3 - 6 minutter, avhengig av tykkelsen. Hvit asparges må ikke skylles/avkjøles i kaldt vann etter koking. Da blir den vassen.
Server hvit asparges med røkt skinke (sommerskinke), manchego-ost, moreller og grønn pesto.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 35983)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2021-10-14
Oppdatert dato:2021-10-14