Marinert asparges



Marinert asparges oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Fine greier på en buffet. Prøv gjerne denne når den nye ferske aspargesen kommer.

Oppskriften inneholder 72 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert asparges er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2404 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grdypfryst grønn asparges
1stkrødløk i terninger
0,5dlhakket persille

Marinade

3ssolje
2sshvit balsamicoeddik
1feddhvitløk, revet eller finhakket
1tsDansukker Brun Farin
1krmsalt
3krmgrovmalt svartpepper




Kalorier og næringsinnhold i Marinert asparges med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier71.63112.66Kcal
Protein1.802.83gram
Karbohydrat4.286.73gram
Kostfiber1.923.02gram
Fett4.837.60gram
Mettet fett0.350.55gram
Salt0.160.26gram
Pris på oppskriftenKr 6.70Kr 10.54Kr .-
Hele oppskriften veier629 totalt157 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo23,9 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg aspargesbitene i kokende, lettsaltet vann. Hell av vannet og legg aspargesen på et fat. Strø løk og persille over aspargesen.

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Drypp marinaden over aspargesen. Server med godt brød og røkt fisk eller skinke til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33744)
Tilberedningstid: 1-10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Innlagt dato:2018-03-13
Oppdatert dato:2018-03-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bruschetta med egg og asparges.Bruschetta med egg og asparges.
Denne retten har 276,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fargepalett med hvit asparges.Fargepalett med hvit asparges.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Asparges med parmaskinke.Asparges med parmaskinke.
Denne retten har 134,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit asparges med røkelaks.Hvit asparges med røkelaks.
Denne retten har 67,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert asparges.Marinert asparges.
Denne retten har 71,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit asparges med sommerskinke.Hvit asparges med sommerskinke.
Denne retten har 168,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvite asparges med avocadokrem.Hvite asparges med avocadokrem.
Denne retten har 54,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.