Fotograf:Dansukker Spekeskinke og asparges passer fint sammen. Det er og andre oppskrifter på nettsiden med samme utgangspunkt.
Oppskriften inneholder 135 Kalorier, 5 g Karbo, 8 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Start med å blande sammen ingrediensene til dressingen, og sett den til side. Kutt av den nederste harde enden av aspargesen. La aspargesen småkoke 2–5 minutter i lettsaltet vann (2 ts salt per liter vann) til den er myk. Skyll dem i kaldt vann. Del skinken i like mange biter som du har asparges, og vikle skinken rundt aspargesen. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Varm så oljen i stekepannen, og stek aspargesen. Legg dem på tallerkener. Strø over salatløk, pinjekjerner, salt og pepper. Spre så dressing over, og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35318)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2020-07-30
Oppdatert dato:2020-07-30