Innbakte lammekoteletter inneholder
299 Kalorier,
14 g Karbo,
15 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Innbakte lammekoteletter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakte lammekoteletter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3772 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakte lammekoteletter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 299.08 | 920.39 | Kcal |
Protein | 15.23 | 46.87 | gram |
Karbohydrat | 13.61 | 41.88 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 2.95 | gram |
Fett | 20.20 | 62.16 | gram |
Mettet fett | 7.48 | 23.02 | gram |
Salt | 0.27 | 0.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.66 | Kr 35.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 846 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,2 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek lammekotelettene 5-10 minutter, alt etter tykkelsen. Dryss dem med salt og gressløk. Avkjøl dem.
Deig: Smuldre margarin i melet og tilsett så meget vann at det lar seg arbeide sammen til en deig.
Kjevle deigen til en tynn leiv og del den i så store trekanter at de kan dekke kotelettene.
Pensle kantene med vann og brett deigen rundt kotelettene.
Pensle med egg og stek kotelettene midt i ovnen først på 225 C i 25 min. til de er gylne. Deretter på 150 C til de er gjennomstekte i ca. 15 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10282)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift