Italienske ´baked beans´ inneholder
106 Kalorier,
14 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Italienske ´baked beans´ har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Italienske ´baked beans´ er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4725 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Italienske ´baked beans´!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.62 | 479.25 | Kcal |
Protein | 7.43 | 33.71 | gram |
Karbohydrat | 14.12 | 64.07 | gram |
Kostfiber | 4.49 | 20.37 | gram |
Fett | 1.16 | 5.26 | gram |
Mettet fett | 0.59 | 2.68 | gram |
Salt | 0.29 | 1.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.26 | Kr 14.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 815 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bønnerne udblødes i rigeligt vand natten over. Koges møre i frisk letsaltet vand. Gem ca. ½ l af kogelagen. Læg bønner og tomater i et smurt ovnfast fad med bouillon eller kogelage og bland derefter alle de øvrige ingredienser med fyldet i fadet.
Fadet dækkes med folie og bages i ovnen ved 225° i ca. 1 time. Tag fadet ud og skru ovnvarmen op til 250°. Fjern folien fra fadet, drys blandingen af ost og rasp over og gratiner yderligere 10 - 15 min. til overfladen er sprød og gylden.
Røde kidneybønner kan erstatte de hvid bønner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hamduved.dk
(Intern: 1038)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-27
Oppdatert dato:2002-08-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift