Italienske kjøttboller i pestosaus inneholder
97 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Italienske kjøttboller i pestosaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Italienske kjøttboller i pestosaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4607 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Italienske kjøttboller i pestosaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.86 | 530.93 | Kcal |
Protein | 6.30 | 34.53 | gram |
Karbohydrat | 8.20 | 44.95 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 4.88 | gram |
Fett | 4.12 | 22.58 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 6.30 | gram |
Salt | 0.51 | 2.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.68 | Kr 36.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 741 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør kjøttet sammen med hvitløk, egg, rasp, parmesan, basilikum, salt og pepper. Form farsen til små kjøttboller og trill dem i hvetemel. Stek kjøttbollene på en panne i 5 minutter ved god varme. Rist pannen jevnlig.
Ha tomat og pesto i en gryte, og la det surre i 5 minutter for svak varme. Smak til med basilikum, salt og pepper. Ibland kjøttbollene.
Serveres med frisk pasta, lekkert brød og evt. litt revet parmesan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22221)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Italia
Innlagt dato:2006-06-13
Oppdatert dato:2006-06-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift