| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 61.82 | 112.44 | Kcal |
| Protein | 10.02 | 18.22 | gram |
| Karbohydrat | 3.29 | 5.98 | gram |
| Kostfiber | 0.96 | 1.75 | gram |
| Fett | 0.74 | 1.35 | gram |
| Mettet fett | 0.28 | 0.51 | gram |
| Salt | 0.13 | 0.23 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 20.36 | Kr 37.03 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 728 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 21,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Reinsdyrfilet med karamellisert blomkålpure.
Reinsdyrcarpaccio.
Reinsdyrterrin med syltede grønnsaker.
Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott.
Indrefilet av rein med kålrotpuré.
Råmarinert flatbiff av rein.
Reinsdyrtartar.
Bruschetta med kremost og reinsdyrskav.
Gravet reinsdyr med mandelpotetsalat.
Reinsdyr tataki.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.