Kalkun med brødstuffing inneholder
118 Kalorier,
2 g Karbo,
20 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kalkun med brødstuffing har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalkun med brødstuffing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9876 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalkun med brødstuffing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 118.05 | 2 804.57 | Kcal |
Protein | 20.40 | 484.65 | gram |
Karbohydrat | 2.22 | 52.74 | gram |
Kostfiber | 0.33 | 7.84 | gram |
Fett | 2.99 | 71.03 | gram |
Mettet fett | 0.91 | 21.62 | gram |
Salt | 0.31 | 7.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.17 | Kr 312.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 19 006 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pensle kalkunen med noe av marinaden. Stek kalkunen
i forvarmet ovn på 150 grader i 2 - 2 1/2 timer.
Pensle kalkunen 4 - 5 ganger under stekingen. På slutten av steketiden, skru opp varmen slik at kalkunen får en sprøstekt overflate.
(Har du grillelement, skru opp til 225 grader. Hold ovnsdøren åpen.
Følg nøye med. Grillingen tar kun 2-3 min.).
Brødstuffing
Smelt smør i en stor stekepanne eller gryte. Kok løk/sellerirot
i smøret over svak varme til løken er mør, ikke brun.
Bland brødterningene med løk, sellerirot og kjøttkraft.
Ha i krydder, salt og pepper. Fyll kalkunen med stuffingen.
Sy igjen. Stuffingen rekker til en kalkun på 6 1/2 - 8 kg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Culinario
(Intern: 1844)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-30
Oppdatert dato:2002-09-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift