Kalkunbiff med pistasjesmør inneholder
152 Kalorier,
0 g Karbo,
24 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kalkunbiff med pistasjesmør har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalkunbiff med pistasjesmør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalkunbiff med pistasjesmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 151.99 | 824.17 | Kcal |
Protein | 23.86 | 129.38 | gram |
Karbohydrat | 0.26 | 1.41 | gram |
Kostfiber | 0.26 | 1.41 | gram |
Fett | 6.11 | 33.13 | gram |
Mettet fett | 3.03 | 16.43 | gram |
Salt | 0.22 | 1.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.93 | Kr 75.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 169 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta av skallet på pistasjenøttene og gni dem mot hverandre for å få av mest mulig av den grå hinnen utenpå nøttene. Ha nøtter og grovdelt chilipepper i en matprosessor og kjør det så vidt sammen til en jevn blanding uten å være most. Rør inn smør og persille og smak til med salt og pepper. Sett kaldt til servering.
Mariner gjerne kalkunbiffene i en marinade med urter noen timer eller natten over (se linkene).
Legg kalkunbiffene på grillen ved middels varme. Ha på salt og eventuelt pepper. Kalkunbiffene trenger ca. 4 minutters steketid på hver side. Det er en fordel om kjøttet får hvile noen minutter før servering. Spennende tilbehør er sitron-coucous med granateplekjerner. Det lager du enkelt ved å koke couscous sammen med litt finrevet sitronskall. Granateplekjernene vendes inn like før servering. Pistasjesmøret legges over biffen ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3328 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968625)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift