Kamskjell med blomkål og rød pesto inneholder
113 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kamskjell med blomkål og rød pesto har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kamskjell med blomkål og rød pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3327 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kamskjell med blomkål og rød pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 112.70 | 56.97 | Kcal |
Protein | 5.47 | 2.77 | gram |
Karbohydrat | 1.82 | 0.92 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 0.82 | gram |
Fett | 8.92 | 4.51 | gram |
Mettet fett | 1.37 | 0.69 | gram |
Salt | 0.10 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.60 | Kr 4.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 202 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens kamskjellene og ta ut musklene. Vask de buede skjellhalvdelene. Kok blomkålbukettene møre i lettsaltet vann og la dem renne av seg.
Ha olivenolje i en panne på sterk varme og stek kamskjellene i 30 sekunder på hver side. De skal være medium stekt. Det vil si litt rå i midten. Dryss på litt salt og nykvernet pepper.
Legg blomkål og kamskjell ved siden av hverandre i skjellene. Ha litt rød pesto på blomkålen, og press to dråper sitronsaft på hvert kamskjell.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7891)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift