Kamskjell og chorizo med blomkålaioli inneholder
91 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kamskjell og chorizo med blomkålaioli har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kamskjell og chorizo med blomkålaioli er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5706 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kamskjell og chorizo med blomkålaioli!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 90.67 | 396.53 | Kcal |
Protein | 14.81 | 64.77 | gram |
Karbohydrat | 0.61 | 2.67 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 1.79 | gram |
Fett | 3.13 | 13.69 | gram |
Mettet fett | 0.68 | 2.97 | gram |
Salt | 0.27 | 1.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.66 | Kr 90.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 624 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,69 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del blomkålen i buketter, og kok dem bløte i lettsaltet vann i 6-7 minutter.
La blomkålen dryppe av og ha den i en blender sammen med majones og hvitløk. Blend til jevn og fin konsistens.
Smak til med salt og pepper.
Ha opptinte kamskjell og tynne skiver chorizo på spyd.
Pensle med litt olje, og grill noen få minutter, til kamskjellene får litt farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 28113)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-24
Oppdatert dato:2011-01-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift