Kirsebær muffins med fersken salat inneholder
202 Kalorier,
22 g Karbo,
3 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Kirsebær muffins med fersken salat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebær muffins med fersken salat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kirsebær muffins med fersken salat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 201.74 | 839.59 | Kcal |
Protein | 3.08 | 12.82 | gram |
Karbohydrat | 21.78 | 90.64 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 4.49 | gram |
Fett | 10.45 | 43.49 | gram |
Mettet fett | 5.81 | 24.18 | gram |
Alkohol | 0.87 % | | | |
Salt | 0.30 | 1.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.97 | Kr 24.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 665 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til lett eggemasse.
Pisk smør og deretter melk i.
Bland bakepulver i melet og sikt det i deigen under omrøring.
Stein ut kirsebærene og hakk dem grovt.
Vend dem i massen med den revne marsipan.
Fordel deigen i smurte muffinsformer.
Bak dem i forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 25 min.
Smelt appelsinmarmeladen i en gryte og press den gjennom ett dørslag.
Pensle de lunkne muffins med marmeladen og kjøl ned.
Pynt evt. med kirsebær.
Del fersknene og fjern steinen.
Skjær dem i båter og vend dem i melis og Grand Marnier.
Server muffins med ferskensalat og Creme fraiche.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26770)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-12-22
Oppdatert dato:2009-12-22
Lesere:
1708 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift