Fotograf:
Matprat.no
Indrefilet marinert i kirsebærlikør høres kanskje uvant ut? Serverer du steken med kirsebærsaus i tillegg er du garantert en flott smaksopplevelse! Oppskriften inneholder
92 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebærgrillet indrefilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kirsebærgrillet indrefilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.68 | 508.62 | Kcal |
Protein | 8.33 | 46.21 | gram |
Karbohydrat | 7.22 | 40.06 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 4.66 | gram |
Fett | 2.56 | 14.20 | gram |
Mettet fett | 1.30 | 7.21 | gram |
Alkohol | 0.68 % | | | |
Salt | 0.33 | 1.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.33 | Kr 96.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 219 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Lag marinade av kirsebærlikør, olje og pepper. Legg indrefileten i en stor plastpose og hell dette over. La den ligge i marinaden natten over, eller lenger.
2. Ta fileten ut av marinaden, pensle den med olje, ha på salt, og grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte.
3. Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketremometer i midten av fileten. Når det viser 60-65°C hvis du ønsker det medium stekt. La det hvile minst 15 minutter før det skjæres opp.
4. Vask og skrell grønnsakene og pakk de inn i alminiumsfolie med en smørklatt i passe porsjonspakker. Grill de sammen med fileten i ca. 8-10 minutter.
Server indrefilet med foliebakte grønnsaker og madeirasaus.
Saus til kirsbærgrillet indrefilet
Lag saus etter anvisning på pakken. Tilsett kirsebærkompott. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4802 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20976)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-27
Oppdatert dato:2005-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift