Fotograf:
Mat.no
Kjempepizza inneholder
134 Kalorier,
14 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kjempepizza har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjempepizza er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5941 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjempepizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.82 | 3 091.71 | Kcal |
Protein | 7.95 | 183.67 | gram |
Karbohydrat | 14.23 | 328.76 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 28.19 | gram |
Fett | 4.74 | 109.51 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 58.45 | gram |
Salt | 1.11 | 25.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.81 | Kr 111.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 621 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I stekeovnen: 225 grader C, ca. 15 minutter
Pizzadeigen:Smuldre gjæren i bakebollen, tilsett lunkent vann og smeltet smør. Rør i hvetemelet til deigen blir smidig og passe fast. La deigen heve til dobbel størrelse.
Legg deigen på bakebordet og kjevle ut en stor pizzabunn, eller del deigen i to og kjevle ut to tynne leiver. Legg deigen på papirkledd stekeplate og dytt inn deigen litt rundt det hele, så det blir en kant. To runde pizzaer,18 cm i diameter kan stekes på en plate.
Pizzasausen:
Bland ingrediensene i en kjele og kok til sausen er passe tykk.
Smør på pizzasausen den kjevlede deigen og velg ut hviket fyll du vil legge oppå. Du kan velge alle fire sortene, eller bare bruke din favorittsmak. Dryss osten jevnt over hele pizzaen og strø litt pizzakrydder på toppen. Stek pizzaen og server den straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968354)
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift