Kjøttkaker av økologisk kje inneholder
102 Kalorier,
6 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kjøttkaker av økologisk kje har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøttkaker av økologisk kje er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
3879 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttkaker av økologisk kje!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.39 | 240.13 | Kcal |
Protein | 13.15 | 30.84 | gram |
Karbohydrat | 5.50 | 12.90 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 1.03 | gram |
Fett | 2.99 | 7.01 | gram |
Mettet fett | 0.97 | 2.27 | gram |
Salt | 1.95 | 4.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.65 | Kr 22.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 938 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kvern kjøttet 2 ganger sammen med saltet.
Bruk stavmikser og mos løken.
Tilsett krydder og egg.
Tilsett potetmel og spe med melk til det blir en passe farse.
Kjøttkakene stekes i olje tilsatt smør.
Kjøttkakene servers som kjøttkaker tradisjonelt serveres.
Med god brun saus (lur gjerne litt Crème Fraiche eller fløte inn), melne mandelpoteter og
grønnsaker.
”Mmmmm kor godt”.
Oppskriften er utarbeidet av Siv Hilde Lillehaug, som del av det nasjonale pilotprosjeket
”Utvikling av økologisk geitehold”.
Prosjekteier er Fylkesmannen i Nordland og Økoringen Nordre
Nordland har prosjektledelsen.
Les mer om prosjektet på http://www.fylkesmannen.no/okogeit
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Siv Hilde Lillehaug
(Intern: 22775)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Innlagt dato:2006-09-05
Oppdatert dato:2006-09-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift