Klippfiskkroketter (Bolinhos de bacalhau)



Klippfiskkroketter (Bolinhos de bacalhau) inneholder 154 Kalorier, 7 g Karbo, 22 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Klippfiskkroketter (Bolinhos de bacalhau) har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Klippfiskkroketter (Bolinhos de bacalhau) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere: 8128 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
250grklippfisk, beinfri og bløtlagt
325grpoteter, 2 stk
2ssolivenolje
1stk liteløk, hakket
2feddhvitløk, finhakket
2stkegg, lett vispet
3ssbladpersille, hakket
3sskoriander, frisk finhakket
1knivsoddCayennepepper
nymalt pepper
evnt. melk
olivenolje til frityrsteking




Næringsdeklarasjon for Klippfiskkroketter (Bolinhos de bacalhau)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153.56216.31Kcal
Protein21.6430.48gram
Karbohydrat6.869.66gram
Kostfiber1.151.62gram
Fett4.145.83gram
Mettet fett0.791.11gram
Salt5.097.16gram
Pris på oppskriftenKr 7.26Kr 10.23Kroner
Hele oppskriften veier845 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,86 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Selv om disse gylne krokettene opprinnelig kommer fra Nord-Portugal, serveres de nå over hele landet. Server gjerne med piri-piri-saus eller noen sitronbåter.

La klippfisken renne av, og legg den i en kjele med vann som dekker. Kok opp på middels varme og la det trekke i 10-15 minutter, til fisken er mør. La den renne av. Når den er avkjølt nok til at d kan ta i den, deler du den i flak og fjerner alt skinn og små bein. Kjør fiskekjøttet i en food processor til det er fintrevlet, og legg det i en bolle.

Ha potetene i en kjele med vann som dekker, kok opp og kok i 20-30 minutter, til de er møre. La dem renne av. Når de er litt avkjølt, skreller og moser du dem. Ha potetmosen i bollen sammen med klippfisken.

Varm oljen i en liten panne på middels varme. Ha i løk og stek den i ca 8 minutter, til den er mør. Ha i hvitløk og stek i 2 minutter. Ha løken opp i torskeblandingen og bland godt. Vend inn egg, persille og koriander. Smak til med kajenne og pepper. Blandingen skal ha konsistens som fast potetstappe. Hvis den er litt for fast, blander du i litt melk. Forma blandingen til boller med diameter på 2 ½ cm.

Hell så mye olje i frityrgryten at det står 5 cm over bunnen, og varm opp til 190 C. Ha i bollene, bare noen om gangen og stek dem i ca 4 minutter, til de er gylne. Ta dem opp med hullsleiv og la dem renne av på kjøkkenpapir. Server med en gang.

Server gjerne med piripiresaus (se egen oppskrift: sauser) eller noen sitronbåter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6534)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Portugal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Klippfisk med asparges.Klippfisk med asparges.
Denne retten har 159,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risrett med klippfisk, fra Arlecchino.Risrett med klippfisk, fra Arlecchino.
Denne retten har 214,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med råstekte poteter.Klippfisk med råstekte poteter.
Denne retten har 137,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinnstekt klippfisk 2.Skinnstekt klippfisk 2.
Denne retten har 134,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt bacalao på portugisisk.Stekt bacalao på portugisisk.
Denne retten har 174,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 204,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Omelett med klippfisk.Omelett med klippfisk.
Denne retten har 213,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 130,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Parmesanpanert klippfisk med chorizo og sennepssaus.Parmesanpanert klippfisk med chorizo og senne.
Denne retten har 248,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk i langpanne.Klippfisk i langpanne.
Denne retten har 138,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polentapanert klippfisk.Polentapanert klippfisk.
Denne retten har 119,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtepanert klippfisk.Urtepanert klippfisk.
Denne retten har 128,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med ketchup.Klippfisk med ketchup.
Denne retten har 156,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 161,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt klippfisk med rom.Stekt klippfisk med rom.
Denne retten har 147,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.