Knust hvete med fennikel



Knust hvete med fennikel inneholder 112 Kalorier, 9 g Karbo, 4 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Knust hvete med fennikel har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Knust hvete med fennikel er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4390 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
125grknust hvete eller bulgurhvete
1stk storfennikel, finhakket
125graspargesbønner delt i to og forvellet
1stk liteappelsin
1feddhvitløk, knust
Ca 2,5sssolsikkeolje
1sshvitvineddik
1dashsalt
1dashnymalt svart pepper
0,5stkpaprika, finhakket til pynt




Næringsdeklarasjon for Knust hvete med fennikel!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111.85198.87Kcal
Protein3.906.93gram
Karbohydrat9.3216.57gram
Kostfiber10.0017.78gram
Fett4.337.70gram
Mettet fett0.520.92gram
Salt0.150.27gram
Pris på oppskriftenKr 4.80Kr 8.53Kroner
Hele oppskriften veier711 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo33,33 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Ha hveten i en bolle og dekk med kokende vann. La den stå i 10-15 minutter. Rør om iblant. Når massen er dobbelt så stor, heller du av alt vann og klemmer ut resten.

Mens hveten fortsatt er litt varm, rører du inn hakket fennikel og aspargesbønner. Finriv appelsinskallet i en liten bolle. Skrell og del appelsinen og rør den inn i salaten.

Bland hvitløk, olje, vineddik, salt og pepper med appelsinskallet. Hell det over salaten og bland godt. Avkjøl salaten i 1-2 timer før den serveres, pyntet med hakket persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5987)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kalde retter
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.