Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
I denne retten beveger vi oss til korea. Den er vegetar, men fungerer fint med for eksempel strimlet svinekjøtt eller kylling. Oppskriften inneholder
143 Kalorier,
22 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Koreanske glassnudler - jap chae/chap chae er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6441 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Koreanske glassnudler - jap chae/chap chae!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 142.80 | 336.74 | Kcal |
Protein | 4.34 | 10.23 | gram |
Karbohydrat | 21.59 | 50.91 | gram |
Kostfiber | 2.53 | 5.97 | gram |
Fett | 3.78 | 8.91 | gram |
Mettet fett | 0.67 | 1.58 | gram |
Salt | 0.55 | 1.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.16 | Kr 19.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 943 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp en stor gryte med vann. Ha i nudler og kok i 5 minutter. Sil så av og skyll med kaldt vann. Helle av alt vann og tilsett 1 ts sesamolje. Kutt nudlene i mindre biter og sett til side.
Bland sukker og soyasaus sammen i en bolle.
Ha matolje i en wok og varm den opp. Stek løk og gulrot i 1 minutt. Ha i hvitløk, værløk og sopp, og stek 30 sekunder fort.
Ha så i spinat, soyasaus, sukker og nudlene. Stek i 3 minutter.
Skru av varmen og rør inn resten av sesamoljen og dryss med sesamfrø før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31966)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Korea
Innlagt dato:2015-03-28
Oppdatert dato:2015-03-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift