Fotograf:
Netmat.no
Stekte nudler på Thailandsk vis inneholder
232 Kalorier,
26 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Stekte nudler på Thailandsk vis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Peanøtter, Skalldyr, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekte nudler på Thailandsk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
21156 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekte nudler på Thailandsk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 231.65 | 491.79 | Kcal |
Protein | 13.04 | 27.68 | gram |
Karbohydrat | 26.24 | 55.71 | gram |
Kostfiber | 2.66 | 5.65 | gram |
Fett | 7.69 | 16.33 | gram |
Mettet fett | 1.32 | 2.80 | gram |
Salt | 1.29 | 2.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.68 | Kr 20.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 849 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm litt olje i en wok og ha i hvitløk og sjalottløk. Stek på høy varme til de akkurat begynner å forandre farge. Nå kan du velge: Ha i kylling hvis du foretrekker thailands stekte nudler med kylling, og stek litt lengre. Ha i nudlene og stek til de blir myke, ca. 5 minutter. Mens du steker nudlene, tilsettes litt og litt vann, 1-2 ss i gangen, og etter 2-3 minutter tilsettes reker, fiskesaus sukker, tamarind juice, skyllet saltet reddik, tofu og 4 ss ristede peanøtter.
Fortsett å røre med en hånd, mens du sakte blander inn det piskede egget. Egget skal danne et "bånd" av kokt egg.
Ha i 100 g bønnespirer, 30 g hakket gressløk og stek i maks 30 sekunder. Server på et serveringsfat.
Topping:
Ha i 50 g frisk bønnespirer, 20 g hakket gressløk, 2 ss med lett ristede grovhakkede peanøtter og malt tørket chili. Ha dette over de stekte nudlene.
P.s. Nudlene skal bløtlegges i en time eller mere, avhengig av hvor myke du foretrekker nudlene. Du må sikkert eksperimentere litt til du finner ut hva du liker. Start med varmt vann.
NB: Bruk vår Pad Thai saus som snarvei.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Netmat.no
(Intern: 2118968985)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-06-29
Oppdatert dato:2005-06-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift