Fotograf:
Brodogkorn.no
En krydret og god formkake med sirup og syltet ingefær. Pakker du den godt inn holder den seg fin i mange dager. Oppskriften inneholder
340 Kalorier,
49 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderkake med sirup og ingefær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5070 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Krydderkake med sirup og ingefær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 339.61 | 5 985.01 | 374.06 | Kcal |
Protein | 4.57 | 80.54 | 5.03 | gram |
Karbohydrat | 49.45 | 871.47 | 54.47 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 20.27 | 1.27 | gram |
Fett | 13.47 | 237.38 | 14.84 | gram |
Mettet fett | 8.03 | 141.51 | 8.84 | gram |
Salt | 0.42 | 7.38 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.96 | Kr 52.16 | Kr 3.26 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 762 totalt | 1 762 pr porsj | 110 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
1. Ha smør, sukker og sirup i en kjele og kok opp. Rør alt til sukkeret er oppløst.
2. Pisk sammen egg og melk, og hell det i kjelen. Rør sammen.
3. Sikt det tørre inn i blandingen og rør til en klumpfri røre (men pass på så du ikke rører for mye).
4. Hell over i to smurte og melede randformer på 1,5-liter.
5. Stek kakene midt i ovnen på 170° i 50–60 minutter. La kakene hvile i formen 10 minutter før du hvelver dem over på en rist.
6. Bland melis og sitronsaft sammen til glasur.
7. Ha på melisglasur og hakket syltet ingefær før kaken skal spises.
Tips! Du kan gjerne halvere oppskriften dersom du kun ønsker å lage en kake.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31837)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaker
Innlagt dato:2014-12-30
Oppdatert dato:2014-12-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift