Krydderstekt skrei med mandelpotetpure inneholder
87 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Krydderstekt skrei med mandelpotetpure har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderstekt skrei med mandelpotetpure er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydderstekt skrei med mandelpotetpure!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.66 | 789.56 | Kcal |
Protein | 4.28 | 39.00 | gram |
Karbohydrat | 2.58 | 23.51 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 4.37 | gram |
Fett | 5.82 | 53.03 | gram |
Mettet fett | 3.33 | 30.34 | gram |
Alkohol | 0.84 % | | | |
Salt | 0.43 | 3.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.51 | Kr 50.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 644 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,9 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær skreien i fine serveringsstykker. Bland sammen krydderne og legg skreien med skinnsiden ned mot krydderne. Stekes med skinnsiden ned i smør i panne. Settes over på ovnsplate og får bake ferdig i 180 gr. varm stekeovn.
Skrell mandelpotetene og kok dem helt melne. Slå av vannet. Mos potetene sammen med melk og smør. Smak til med salt, nykvernet hvit pepper og gressløk under oppvarming.
Skjær et kryss i toppen av tomatene. Dypp dem et øyeblikk i kokende vann og flå dem. Skjær i fire og fjern all innmat. Skjær tomatkjøttet i terninger.
Skrell sjalottløk og skjær i terninger. Freses blanke i olje. Hell på rødvin og kraft. La det koke sammen (reduseres) til ca. 4 dl er igjen. Siles ned i en kjele. Visp inn smør i små klatter. Skjær bacon i små terninger, stekes lett og blandes inn i sausen (sammen med baconfettet). Smak til med hvit pepper.
Fordel mandelpotetpurè midt på fire varme tallerkener og legg skreistykkene oppå (med skinnsiden opp). Fres tomatbitene varme i en panne med litt pepper og klippet gressløk. Fordeles oppå fisken. Fordel sausen rundt potet/skreitårnet på hver tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
3659 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 3426)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-14
Oppdatert dato:2003-02-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift