Fotograf:
Melk.no
Deilig kylling til festbordet! Oppskriften inneholder
166 Kalorier,
2 g Karbo,
16 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med kald dillsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4257 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med kald dillsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.32 | 251.26 | Kcal |
Protein | 15.79 | 23.85 | gram |
Karbohydrat | 2.05 | 3.10 | gram |
Kostfiber | 0.32 | 0.48 | gram |
Fett | 10.48 | 15.83 | gram |
Mettet fett | 6.07 | 9.17 | gram |
Salt | 1.28 | 1.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.61 | Kr 16.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 511 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I stekeovn: 225 °C i 10 12 minutter
Stek kyllingfileten på begge sider i smør i en stekepanne. Legg filetene i en langpanne og stek dem ytterligere i 10 minutter til de blir gjennomstekte. Avkjøles.
Rør sammen alle ingrediensene til sausen.
Del kyllingfiletene i passe serveringsskiver. Anrettes på fat med saus, dill og sitron.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 26549)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-28
Oppdatert dato:2013-12-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift