Fotograf:Kylling.no Buffet på en sommerdag med kylling og tilbehør.
Oppskriften inneholder 152 Kalorier, 3 g Karbo, 11 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Peanøtter, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Beregn ca. en halv grillet kylling til hver person.
Del grillkyllingene i serveringsstykker og legg dem på et fat eller rett på fjelen.
Lag et stort fat med forskjellige salater, som for eksempel rucculasalat, lollo rosso, isbergsalat og brønnkarse. Skyll salaten godt og riv den i passe biter. Legg frukt og grønt grovdelt i skåler, som for eksempel klasetomater, reddiker, sukkererter, fennikel skåret i tynne skiver, vårløk, agurk, oliven, mango, ananas, jordbær, papaya, kiwi, pasjonsfrukt og melon.
Peanøttsaus:
Hakk peanøtter, rødløk og hvitløk. Fres det med karri og sitronskall i smør eller olje.
Tilsett yoghurt, sitronsaft, honning og en hakket tomat. Kok i et par minutter. Smak til med salt og pepper og pynt med en hakket tomat.
Fruktsaus:
Skrell og hakk halvparten av frukten i biter, resten i skiver til pynt. Bland rømme og majones og ha i frukten. Smak til med salt og pepper. Pynt med mangoskiver.
Urtesaus:
Bland rømme og yoghurt og ha i finhakkede urter og presset hvitløk. Legg noen skiver blåmuggost på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 4694 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16960)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kalde retter Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-01-25
Oppdatert dato:2019-01-02