Kylling med spinat- og ricottafyll inneholder
116 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kylling med spinat- og ricottafyll har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med spinat- og ricottafyll er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med spinat- og ricottafyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.06 | 382.15 | Kcal |
Protein | 14.65 | 48.24 | gram |
Karbohydrat | 1.56 | 5.14 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 1.65 | gram |
Fett | 5.58 | 18.37 | gram |
Mettet fett | 2.28 | 7.51 | gram |
Salt | 2.60 | 8.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.33 | Kr 40.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 317 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skjær et snitt i hvert kyllingbryst for å lage en lomme til fyllet. Pass på at du ikke skjærer helt igjennom.
Varm opp halvparten av oljen i en klebefri stekepanne. Tilsett løken og la den steke forsiktig i 2-3 minutter, til den er blank. Tilsett muskat og spinat, og la det steke videre i 3-4 minutter, til spinaten er mør og ev væske er fordampet. Krydre med salt og pepper, og bland i ricottaen.
Fyll kyllingbrystene med spinatblandingen og fest sidene med cocktailpinner eller tannstikkere. Forvarm stekeovnen til 200 C.
Varm opp resten av oljen i stekepannen. Ha i kyllingbrystene og stek dem til de er gylne på begge sider. Legg dem i et ildfast fat og hell i kraften. La dem stå i ovnen 25-30 minutter, til de er gjennomstekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5866)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere:
13316 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift