Kylling med tomat og oliven inneholder
106 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kylling med tomat og oliven har ingen allergener
Kylling med tomat og oliven er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4025 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med tomat og oliven!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.87 | 294.37 | Kcal |
Protein | 14.85 | 41.29 | gram |
Karbohydrat | 0.71 | 1.97 | gram |
Kostfiber | 0.26 | 0.72 | gram |
Fett | 4.79 | 13.32 | gram |
Mettet fett | 0.81 | 2.25 | gram |
Salt | 0.85 | 2.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.26 | Kr 22.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 112 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vend kyllingfiletene i en blanding av mel, salt og pepper. Varm olivenoljen i en stor stekepanne, ha i kjøttet og stek det på begge sider til det er pent brunt og litt sprøtt, ca 10 minutter. Ta kjøttet ut av pannen.
Ha hvitløken i pannen og fres den raskt, rør deretter inn tomatpuré, buljong og litt pepper. Kok opp mens du skraper bunnen av pannen for å løsne stivnede smaksstoffer, og legg kyllingfiletene tilbake i pannen.
Tilsett oliven og la kjøttet småkoke i sausen ca 15 minutter, snu filetene etter halvgått tid til kyllingen er gjennomkokt og sausen har tyknet litt. Smak eventuelt til med mer salt, men husk at buljong og oliven kan være salt, så det er sannsynligvis ikke nødvendig å salte ytterligere.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12165)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift