Kylling- og baconpizza inneholder
179 Kalorier,
9 g Karbo,
11 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Kylling- og baconpizza har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling- og baconpizza er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4986 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling- og baconpizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.27 | 805.35 | Kcal |
Protein | 10.87 | 48.83 | gram |
Karbohydrat | 8.52 | 38.28 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 4.67 | gram |
Fett | 11.07 | 49.73 | gram |
Mettet fett | 5.22 | 23.45 | gram |
Salt | 1.12 | 5.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.01 | Kr 31.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 797 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag pizzadeigen. Sett ovnen på 225 C.
Surr spinat i smør i en stekepanne. Tilsett hvitløk og løk og stek til det mykner. Smak til med salt og pepper, muskat og kajenne. Sett dette til side.
Del sjampinjongene i skiver og stek dem raskt i smør til de får farge. Strø på salt.
Sprøstek baconskiver og skjær i biter. Ben ut kyllingen og skjær kjøttet i biter.
Fordel spinatblandingen på de ferdighevede bunnene. Legg sjampinjonger, bacon, kylling og mozzarella over.
Stek midt i ovnen ca. 20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6095)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift