Kyllingbryst med pesto og olivenbrød inneholder
185 Kalorier,
22 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kyllingbryst med pesto og olivenbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingbryst med pesto og olivenbrød er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4932 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingbryst med pesto og olivenbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.74 | 1 201.73 | Kcal |
Protein | 10.97 | 71.36 | gram |
Karbohydrat | 22.28 | 144.93 | gram |
Kostfiber | 1.75 | 11.38 | gram |
Fett | 5.36 | 34.87 | gram |
Mettet fett | 1.05 | 6.83 | gram |
Salt | 1.23 | 7.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.93 | Kr 38.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 602 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg kyllingbrystene på et stekebrett. Mos basilikum, hvitløk, solsikkekjerner og olivenolje i en matprosessor. Vend inn parmesan og kvern godt med pepper over. Løft opp skinnet på kyllingbrystene og smør på rikelig med pesto. Legg over skinnet og pensle med olivenolje. Stek kyllingbrystene litt over midten i stekeovnen ved 160 °C i ca. 30 minutter.
Olivenbrød:
Rør gjær og salt ut i lunkent vann i en stor bakebolle. Rør inn mel til forholdsvis bløt deig. La deigen stå å heve i 2-4 timer. Dekk bakebollen til med et klede. Dekk en langpanne med bakepapir. Pensle papiret med olivenolje. Hell deigen på langpanna og fordel deigen utover. Trykk små topper med rosmarin ned i deigen og dryss over med litt knust havsalt. Stek brødet ved 250 °C i ca. 20 minutter. Pensle over med olivenolje og stek ytterligere 5 minutter. Avkjøl brødet på rist. Del brødet i stykker og server til kyllingretten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968157)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift