Kyllingfilet med mangosaus inneholder
103 Kalorier,
4 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med mangosaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet med mangosaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7167 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med mangosaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.48 | 358.64 | Kcal |
Protein | 12.00 | 41.59 | gram |
Karbohydrat | 3.76 | 13.03 | gram |
Kostfiber | 0.28 | 0.97 | gram |
Fett | 3.84 | 13.31 | gram |
Mettet fett | 1.97 | 6.83 | gram |
Alkohol | 0.76 % | | | |
Salt | 0.22 | 0.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.36 | Kr 32.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 386 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,53 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek filetene 3-4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper under stekingen.
Skal du steke kyllingfileter til mange, stek dem i en varm stekepanne ca. 1 minutt på hver side. Ha dem etter hvert over i en foliekledd langpanne, og dryss på salt og nykvernet pepper. Stek videre i ovnen ved 180 °C i 14-15 minutter.
Server filetene med lettkokte grønnsaker, saus og poteter.
Mangosaus:
Skrell mangoen og del i småbiter. Del pasjonsfrukten og skrap ut fruktkjøttet. Ha alt i en kjele sammen konjakk/appelsinjus. La det småkoke til fruktkjøttet er mykt. Ha i buljong og kremfløte og la det småkoke noen minutter til. Kjør sausen i en hurtigmikser. Sil sausen og smak den til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18340)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-07-26
Oppdatert dato:2004-07-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift