Kyllingfilet med pistasjesmør og sitron-couscous inneholder
196 Kalorier,
11 g Karbo,
12 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med pistasjesmør og sitron-couscous har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet med pistasjesmør og sitron-couscous er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4535 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med pistasjesmør og sitron-couscous!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 196.25 | 910.70 | Kcal |
Protein | 11.64 | 54.02 | gram |
Karbohydrat | 11.07 | 51.37 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 6.73 | gram |
Fett | 11.39 | 52.86 | gram |
Mettet fett | 3.85 | 17.87 | gram |
Salt | 0.36 | 1.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.02 | Kr 32.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 856 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,56 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Begynn med pistasjesmøret. Ta av skallet på pistasjenøttene og gni dem mot hverandre for å få av mest mulig av den grå hinnen utenpå nøttene. Ha nøtter og grovdelt chilipepper i en matprosessor og kjør det så vidt sammen til en jevn blanding uten å være most. Rør inn smør og persille og smak til med salt og pepper. Sett kaldt til servering.
Finhakk løk og hvitløk og fres det i olje i en panne. Hell i hønsebuljong og kok opp. Trekk kjelen til side og rør inn finrevet sitronskall. Ha deretter i couscousen. Glatt kornene ut til en jevn overflate og legg over lokk. La couscousen trekke mens purren og kyllingfiletene stekes.
Varm opp oljen til det bruser når en liten trepinne stikkes nedi. Frityrstek purrestrimlene gyllenbrune. Ta dem opp med en hullsleiv og la dem renne av seg på kjøkkenpapir.
Stek kyllingfiletene ved middels varme i 3-4 minutter på hver side. Stek gjerne i en grillpanne for å få dekorative striper på kjøttet.
Legg en god porsjon sitroncouscous på tallerkenene. Legg deretter på kyllingfiletene og en liten klatt pistasjesmør. Topp hver porsjon med en haug av fritert purre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968171)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift