Kyllingflette med urter inneholder
90 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kyllingflette med urter har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingflette med urter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2573 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingflette med urter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.72 | 301.53 | Kcal |
Protein | 14.24 | 47.86 | gram |
Karbohydrat | 1.42 | 4.77 | gram |
Kostfiber | 0.40 | 1.34 | gram |
Fett | 2.92 | 9.81 | gram |
Mettet fett | 1.08 | 3.63 | gram |
Salt | 0.35 | 1.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.11 | Kr 27.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 017 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær filetene i jevne strimler. Pensle alle med olje og rull 2/3 av dem i hakket grønt. Flett 2 grønne og 1 hvit ved å feste de 3 endene sammen med en tannpirker. Stek flettene i smør, 3 minutter på hver side.
Ha smør og finhakket løk i en kjele og stek til løken er blank. Tilsett resten av ingrediensene bortsett fra crème fraîche. Kok til sausen tykner. Avkjøl litt og kjør sausen noen sekunder i en hurtigmikser. Sil sausen. Pisk inn noen spiseskjeer crème fraîche og smak til med salt og pepper.
Ris med frukt:
Finhakk 1 løk og stek lett i smør. Tilsett 3 epler i biter. La det surre noen minutter til eplene er møre. Kok 3 dl ris og ha i, sammen med 1 dl rosiner. Smak til med salt og pepper. Fukt 6-8 kopper med vann og fyll med risblandingen. Hvelves på fat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968188)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift