Kyllingvinger med eplekarri inneholder
128 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kyllingvinger med eplekarri har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingvinger med eplekarri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3444 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingvinger med eplekarri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.75 | 620.23 | Kcal |
Protein | 10.95 | 53.16 | gram |
Karbohydrat | 4.59 | 22.28 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 6.07 | gram |
Fett | 7.01 | 34.03 | gram |
Mettet fett | 2.13 | 10.34 | gram |
Salt | 0.96 | 4.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.16 | Kr 25.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 942 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Knus og finhakk hvitløken, rør den ut i yoghurten sammen med jeera, salt, sitronsaft og mynte. La det stå en stund for å trekke smak.
Tin kyllingvingene og tørk godt av dem med kjøkkenpapir. Ha vingene i en langpanne og gni dem inn med salt.
Riv eplene grovt på et rivjern. Press gjerne ut litt av saften ved å vri et rent kjøkkenhåndkle rundt raspet. Dryss på karri, en skvett soya og bland godt sammen. Bland dette sammen med vingene, sprinkle over en skvett olje og stek det i ovn på 200 C til kjøttet er gjennommørt og godt brunet.
Server yoghurten som dip, sammen med loff og øl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12169)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift