Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Laks- og aspargespai med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
250.97
3 725.21
931.30
Kcal
Protein
13.97
207.36
51.84
gram
Karbohydrat
10.71
158.97
39.74
gram
Kostfiber
0.48
7.12
1.78
gram
Fett
16.81
249.52
62.38
gram
Mettet fett
8.54
126.76
31.69
gram
Salt
1.22
18.04
4.51
gram
Pris på oppskriften
Kr 8.10
Kr 120.23
Kr 30.06
.-
Hele oppskriften veier
1 484 totalt
1 484 pr porsj
371 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk den ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til den er litt gyllen.
Skjær laksen i strimler og legg dem på bunnen. Gjem noen skiver til å pynte på toppen. Dryss over revet ost, dill og krydder. Hell over sammenpisket egg og melk. Forvell aspargesene et par minutter. Legg lakseskiver og asparges i stjernemønster på toppen av paien. Sett paien i stekeovnen ved 180 °C og stek videre i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16845)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-01-16
Oppdatert dato:2019-01-03
Lesere: 4900 totalt.