Fotograf:
Astrid Hals
Minipai med laks og kveite fylt med tomatpesto og toppet med revet ost er utrolig enkelt og kjempegodt. Nydelig til helgekos, med store variasjonsmuligheter. Oppskriften inneholder
284 Kalorier,
14 g Karbo,
9 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Minipai med laks og kveite er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3906 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Minipai med laks og kveite!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 283.61 | 1 165.64 | Kcal |
Protein | 9.39 | 38.59 | gram |
Karbohydrat | 13.78 | 56.64 | gram |
Kostfiber | 2.09 | 8.59 | gram |
Fett | 20.75 | 85.28 | gram |
Mettet fett | 7.10 | 29.18 | gram |
Salt | 0.95 | 3.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.03 | Kr 45.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 644 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Tomatpesto
Ha ingrediensene i en foodprosessor. Kjør sammen til en jevn mos.
Smak til med salt og pepper.
Fyll
Kjevle butterdeig til 0,5 cm tykkelse. Del i passe stykker og legg i paiform.
Smør på tomatpesto.
Skjær fisk i strimler og løk i tynne skiver. Del tomat og oliven i to.
Fordel fisken og grønnsakene i paiene, og legg ost på toppen.
Sett paiene i stekeovn i ca. 10 minutter.
Skjær røykt laks i strimler.
Rør sammen rømme og balsamicoeddik og bland dette med røykt laks og ruccolasalat.
Smak til med nykvernet sort pepper, og fordel blandingen på paiene.
Tips:
Dersom man bytter soltørkete tomat med en potte basilikum i tomatpestoen vil man få en vanlig grønn pesto.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29292)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-29
Oppdatert dato:2013-03-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift