Pai med røkelaks og geitost





Pai med røkelaks og geitost oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Dette er en smakfull pai hvor vi har kombinert røkelaks og pai. Paien kan både serveres lun eller kald.

Oppskriften inneholder 294 Kalorier, 13 g Karbo, 9 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pai med røkelaks og geitost er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paibunn:

3dlhvetemel
150grsmør
3sskaldt vann

Fyll:

2stkvårløk
3stkegg
3dlmatfløte
1tssalt
1dashnykvernet pepper
100grrøkelaks
100grhvit geitost
3ssfinhakket frisk timian


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Pai med røkelaks og geitost med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier294.093 146.82393.35Kcal
Protein9.3299.7312.47gram
Karbohydrat12.50133.7516.72gram
Kostfiber0.768.131.02gram
Fett22.81244.0730.51gram
Mettet fett13.17140.9217.62gram
Salt1.1912.781.60gram
Pris på oppskriftenKr 8.42Kr 90.10Kr 11.26.-
Hele oppskriften veier1 070 totalt1 070 pr porsj134 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Ha hvetemel, smør i tynne skiver (bruk en ostehøvel) og vann i en foodprosessor og kjør deigen i ca 10 - 15 sekunder til den får en finkornet konsistens. Får du den ikke samlet må du tilsette ½ ss vann ekstra. Press deigen forsiktig sammen, til en flat runding.
Har du ikke foodprosessor tilsetter du melet i en bolle og gnir inn smøret med fingertuppene til det blir en smuletmasse.
Lag en grop i midten og hell i vannet. Bland med en kniv eller hendene til deigen samles. Legg deigen i en plastpose og sett den kaldt i minimum 30 minutter.
Legg bakepapir med litt mel på, både over og under deigen, og kjevle den ut til den kan dekke både bunn og kanter på en 23 cm paiform.
Fjern det øverste laget med bakepapir og legg deigen forsiktig over i formen og trykk deigen forsiktig inn mot formens kanter. Sett deigen kaldt i 15 minutter.
Forvarm ovnen til 220 ºC. Renskjær kantene med en skarp kniv og prikk den med en gaffel. Forstek paibunen i 10 minutter.

Fyll
Skjær vårløk i små biter.
Pisk sammen egg og fløte i en bolle, og tilsett salt og nykvernet pepper. Hell blandingen i paiskallet.
Fordel fisken og vårløken i eggeblandingen og legg tynne skiver av geitost på toppen. Stek paien midt i ovnen på 200 ºC i 35 - 40 minutter. Server paien kald eller lun med frisk hakket timian og en enkel grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30970)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Lesere: 1548 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Laksepai med spennende ostesmak.Laksepai med spennende ostesmak.
Denne retten har 304,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med laks og asparges.Pai med laks og asparges.
Denne retten har 195,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med laks.Pai med laks.
Denne retten har 234,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laks- og aspargespai.Laks- og aspargespai.
Denne retten har 251,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipai med laks og kveite.Minipai med laks og kveite.
Denne retten har 284,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laksepai 2.Laksepai 2.
Denne retten har 183,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med røkelaks og geitost.Pai med røkelaks og geitost.
Denne retten har 294,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.