Fotograf:
Gilde
Lammebiff med stekte poteter inneholder
55 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Lammebiff med stekte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammebiff med stekte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7294 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammebiff med stekte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 54.94 | 290.77 | Kcal |
Protein | 8.41 | 44.51 | gram |
Karbohydrat | 1.79 | 9.47 | gram |
Kostfiber | 0.14 | 0.74 | gram |
Fett | 1.54 | 8.15 | gram |
Mettet fett | 0.64 | 3.39 | gram |
Salt | 0.63 | 3.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.29 | Kr 65.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 117 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,03 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun det på alle sider i varm panne med smør. Plasser et steketermometer midt i lammebiffen og legg den i en smurt ildfast form. Stek ved 175 grader til kjernetemperatur 70 grader (rosa). La kjøttet hvile ca 15 min før det skjæres i skiver.
Mandelpotetene vaskes godt, deles i båter og stekes møre i panne med smør, hakket hvitløk og fersk timian.
Kok bønnene knapt møre.
Gi sjyen et oppkok og jevn med maisenna mens du rører godt.
Smak til med solbær, soya, salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24940)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-05-25
Oppdatert dato:2008-05-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift