Fotograf:
Matprat.no
Lammefrikassè med høstgrønnsaker og dill inneholder
74 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Lammefrikassè med høstgrønnsaker og dill har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammefrikassè med høstgrønnsaker og dill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6836 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammefrikassè med høstgrønnsaker og dill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.64 | 734.37 | Kcal |
Protein | 5.45 | 54.35 | gram |
Karbohydrat | 2.63 | 26.23 | gram |
Kostfiber | 1.85 | 18.45 | gram |
Fett | 4.18 | 41.69 | gram |
Mettet fett | 2.03 | 20.24 | gram |
Salt | 0.08 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.64 | Kr 66.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 989 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte :
Del kjøttet opp i serveringsstykker og ha de i en kjele med vann, salt og kvernet hvit pepper.
Kok opp, skum av, sett ned varmen og la kjøttet trekke seg mørt. Ca 50 minutter ved 85-90 grader.
Skyll og vask grønnsakene godt. Skrell selleri og gulrot, kutt opp i passende serverings biter. Kutt purren i ringer og del kålen i opp i små båter til slutt. Trekk grønnsakene møre i kjøttkraften. Pass på å legge i de grønnsakene som trenger lengst koketid først.
Sil av kraften og kok den inn til 8 dl, hold kjøttet varmt. Kna smør og mel sammen til klumper, og pisk disse inn i kraften. La sausen koke en ti minutters tid, og smak så til med salt og pepper. Bland saus, kjøtt og grønnsaker i en gryte og ha i den hakkede dillen til slutt. Server gjerne med kokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bama
(Intern: 14913)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-28
Oppdatert dato:2003-07-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift