Lefser fra Møre 2 inneholder
280 Kalorier,
45 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Lefser fra Møre 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lefser fra Møre 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6256 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lefser fra Møre 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 279.68 | 12 028.53 | 267.30 | Kcal |
Protein | 7.25 | 311.81 | 6.93 | gram |
Karbohydrat | 44.89 | 1 930.64 | 42.90 | gram |
Kostfiber | 2.44 | 104.94 | 2.33 | gram |
Fett | 7.36 | 316.54 | 7.03 | gram |
Mettet fett | 4.17 | 179.34 | 3.99 | gram |
Salt | 0.61 | 26.06 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.23 | Kr 95.91 | Kr 2.13 | .- |
Hele oppskriften veier | 4 301 totalt | 4 301 pr porsj | 96 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 45
lefser
Visp sammen egg, sukker, fløte og gjær. Kok opp smør, melk og 2 ss hvetemel. Rør dette til en tykk hvit saus. Bland sammen alle ingrediensene. Del deigen i emner, ca 100 g hver. Kjevle til emner og stek på takke.
Avkjøles, smøres med smørekrem og brettes sammen. Del i biter og server med en gang eller frys ned ferdig smurte.
Lefsene kan oppbevares tørre. Da må de bløtes med lunkent vann først og så smøres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13701)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-19
Oppdatert dato:2003-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift