Fotograf:
Norges sjømatråd
Limegrillede reker/scampi med grønnsakespyd inneholder
133 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Limegrillede reker/scampi med grønnsakespyd har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Limegrillede reker/scampi med grønnsakespyd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8969 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Limegrillede reker/scampi med grønnsakespyd!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.20 | 423.15 | Kcal |
Protein | 13.19 | 41.90 | gram |
Karbohydrat | 2.20 | 6.99 | gram |
Kostfiber | 1.71 | 5.43 | gram |
Fett | 7.58 | 24.08 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 2.26 | gram |
Salt | 1.10 | 3.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.37 | Kr 26.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 271 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene untatt rekene i en bolle. Legg rekene i marinaden og sett dem i kjøleskap minst 2 timer.
Snu på rekene flere ganger.
Træ rekene på grillspyd og grill dem over godt varme glør 1 - 2 minutter.
Slik gjør du grønnsakspydet:
Skjær grønnsakene i biter og træ dem på spyd. Pensle med olje og legg på grillen.
Dryss salt og pepper over etter grilling.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2749)
Tilberedningstid:
130 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift