Løk- og tomatbrød inneholder
175 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Løk- og tomatbrød har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Løk- og tomatbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Løk- og tomatbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 175.12 | 1 184.84 | 53.86 | Kcal |
Protein | 5.99 | 40.53 | 1.84 | gram |
Karbohydrat | 26.45 | 178.96 | 8.13 | gram |
Kostfiber | 1.62 | 10.96 | 0.50 | gram |
Fett | 4.68 | 31.66 | 1.44 | gram |
Mettet fett | 2.40 | 16.24 | 0.74 | gram |
Salt | 1.20 | 8.14 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.49 | Kr 16.85 | Kr 0.77 | .- |
Hele oppskriften veier | 677 totalt | 677 pr porsj | 31 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 22
skiver
Sikt hvetemel, bakepulver, salt og pepper i en bolle. Smuldre inn smøret og tilsett løk, tomater, persille og krydderurter. Bland egg og melk og tilsett den øvrige blandingen. Kna til en myk deig og legg den i en smurt brødform o.l.
Settes i forvarmet ovn og stekes på 190°C i 40-50 minutter.
Avkjøles i formen og serveres til salater, supper og lignende
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Helios
(Intern: 24892)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-05-01
Oppdatert dato:2008-05-01
Lesere:
6102 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift