Fotograf:
Matprat.no
Lun potet- og purresalat inneholder
81 Kalorier,
9 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Lun potet- og purresalat har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lun potet- og purresalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5440 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lun potet- og purresalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.14 | 202.17 | Kcal |
Protein | 1.48 | 3.69 | gram |
Karbohydrat | 8.96 | 22.32 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 3.54 | gram |
Fett | 4.06 | 10.12 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 1.00 | gram |
Salt | 0.35 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.20 | Kr 5.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 997 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Vask potetene godt og kok dem i lettsaltet vann til de er møre.
2. Rens og del purren i tynne ringer som du enten forveller eller surrer lett i stekepannen.
3. Bland sammen ingrediensene til vinaigretten og la den stå og trekke smak en liten stund.
4. Del potetene i skiver mens de ennå er varme og legg dem lagvis med purre på et fat eller i en bolle. Hell over vinaigretten og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20874)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-12
Oppdatert dato:2005-11-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift