Fotograf:
Melk.no
En spennende forrett signert Terje Ness (Bocuse d'Or 1999) som tidligere drev restaurant ORO (Ness leder nå Haga Restaurant). Oppskriften inneholder
228 Kalorier,
23 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lun ridderost med fiken og valnøttkompott er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3735 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lun ridderost med fiken og valnøttkompott!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 227.94 | 228.15 | Kcal |
Protein | 4.55 | 4.55 | gram |
Karbohydrat | 22.50 | 22.52 | gram |
Kostfiber | 1.64 | 1.64 | gram |
Fett | 12.94 | 12.95 | gram |
Mettet fett | 3.49 | 3.49 | gram |
Salt | 0.63 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.13 | Kr 11.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 400 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok inn balsamicoeddik med sukker. Tilsett ferske fiken i båter og valnøtter. Bland salaten med valnøttolje og litt salt og pepper.
Fordel balsamicosausen på tallerkener og legg på en god skive ridderost på hver. Legg osten litt under grillen noen sekunder til den begynner å "mykne". Server retten straks og legg salaten på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28547)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-25
Oppdatert dato:2013-12-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift