Fotograf:Matprat.no Stekte skiver av baguetter eller gammelt brød egner seg perfekt til bruschetta. Syrlig ostekrem, rundet av med en søt druemarmelade, er perfekt på ett ostefat eller som tapasrett.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bruschetta med chevrekrem og druemarmelade med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
204.08
3 751.25
93.78
Kcal
Protein
5.85
107.53
2.69
gram
Karbohydrat
21.67
398.32
9.96
gram
Kostfiber
1.14
20.95
0.52
gram
Fett
9.39
172.60
4.31
gram
Alkohol
1.03 %
18.93
0.47
gram
Mettet fett
4.60
84.55
2.11
gram
Salt
1.61
29.52
0.74
gram
Pris på oppskriften
Kr 8.37
Kr 153.85
Kr 3.85
.-
Hele oppskriften veier
1 838 totalt
1 838 pr porsj
46 pr stk
gram
Lavkarbo energi er
42,47 %
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 40
bruschettas
Forvarm ovnen til 180°C
Skjær baguettene i tynne skiver, pensle dem med olje og dryss over salat.
Spre dem utover ett stekebrett med bakepapir og stek dem til dem har fått en gyllen farge i ca. 10 minutter.
Legg dem på rist og avkjøl.
Del chevre i mindre biter og kjør dette sammen med kremost i en food-prosessor til en glatt puré.
Smak til med salt og pepper.
Del druer i to.
Kok opp hvitvin og sukker i en liten kjele. Tilsett druer og sitronskall, kok dette i ca. 10 minutter til væsken har blitt tykk. Kjøl ned.
Du kan erstatte hvitvin med eplemost, men da bør sukkermengden halveres. Pynt gjerne med noen timian blader.
Retten passer som forrett eller som en flere småretter. Oppskriften gir ca 40 bruschetta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32718)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2016-12-16
Oppdatert dato:2016-12-16
Lesere: 1422 totalt.