Fotograf:
Kylling.no
Chèvre- og paprika-tarteletter inneholder
189 Kalorier,
9 g Karbo,
7 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Chèvre- og paprika-tarteletter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chèvre- og paprika-tarteletter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7376 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chèvre- og paprika-tarteletter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.73 | 349.77 | Kcal |
Protein | 6.56 | 12.16 | gram |
Karbohydrat | 9.40 | 17.42 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 2.56 | gram |
Fett | 13.57 | 25.15 | gram |
Mettet fett | 6.76 | 12.53 | gram |
Salt | 0.39 | 0.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.41 | Kr 15.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 483 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin butterdeigen, del hver plate i to og kjevle ut litt. Kle tartelettformer eller sandkakeformer med deigen,
la litt henge utenfor. Legg chèvre og paprika lagvis i formene, dryss på litt timian mellom lagene. Visp
sammen egg og kremfløte, krydre med salt og pepper og fyll formene nesten opp. Stek midt i ovnen i ca. 20-
25 minutter ved 220 °C til deigen rundt kantene har hevet seg og overflaten er gyllen.
Grillet marinert paprika
Sett på grillelementet i ovnen. Legg paprikaene på aluminiumsfolie og grill dem til skallet er nesten
helt svart og bobler seg. Legg paprikaene i en tett plast pose, knyt igjen og avkjøl. Trekk skallet av, skjær
paprikakjøttet i strimler og mariner det i balsamicoeddik og olivenolje med hvitløk, chili, basilikum, salt og pepper minst i 1/2 time.
Tips:
• Grillet paprika kan også kjøpes ferdig på glass.
• Du kan bytte ut paprika med marinerte soltørkete tomater i biter. Chèvre kan byttes ut med fetaost eller annen ost i biter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24072)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-24
Oppdatert dato:2007-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift