Kok opp eddik og druejuice. Ha i kajennepepper. Tilsett de tørkede sviskene og kok marinaden på høy temperatur og reduser til det bare er litt væske igjen. La sviskene kjøle av.
Skjær mozarella i skiver. Skrell løk og skjær i tynne ringer. Del avokadoen i to, fjern steinen og skallet på de to halvdelene. Skjær avokadoen i skiver.
Anrett mozarella og avokado på et fat. Legg løkringer og svisker med marinade på toppen. Dryss ruccola og noen dråper olivenolje over salaten, og deretter litt frisk kvernet pepper før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sunsweet
(Intern: 34750)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2019-10-27
Oppdatert dato:2019-10-27