Makrell med balsamico-marinert småløk inneholder
78 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Makrell med balsamico-marinert småløk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makrell med balsamico-marinert småløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4600 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makrell med balsamico-marinert småløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.22 | 329.11 | Kcal |
Protein | 5.27 | 22.17 | gram |
Karbohydrat | 2.89 | 12.16 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 3.49 | gram |
Fett | 4.88 | 20.53 | gram |
Mettet fett | 0.72 | 3.03 | gram |
Salt | 0.12 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.82 | Kr 28.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 683 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,77 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og fileter makrellen, men behold skinnet på. Bland olje og eddik. Hakk estragon. Krydre olje- og eddikblandingen med salt, pepper og estragon til marinade.
Skrell løken og kok den i lettsaltet vann. Ta løkene opp og la dem renne godt av.
Varm marinaden.
Stek makrellene bare på skinnsiden til den er så vidt gjennomstekt. Legg filetene på varme tallerkener, eller et serveringsfat, med skinnsiden opp. Krydre med salt. Fordel den varme løken og litt av marinaden på tallerknene, eller anrett dem pent på serveringsfatet.
Server med kokte poteter og blomål eller andre grønnsaker etter smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11283)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift